Vivasan

Despre Noi

Acasa / Despre Noi

STIMAȚI CLIENȚI ȘI MEMBRI AI COMPANIEI VIVASAN,

Vă mulțumesc pentru interesul manifestat pentru compania noastră. De peste 20 de ani ne reprezentăm cu succes propria marca pe diverse piețe la nivel mondial. Totul a început în Elveția, de la câteva idei. Desigur cunoașteți faptul că Elveția este o țară cu nivel ridicat de bunăstare, ce oferă locuitorilor săi stabilitate și siguranță.

Știați că Elveția este pe locul întâi la nivel mondial în ceea ce privește protecția mediului și a peisajelor?

În nicio altă țară din lume nu există legi mai drastice în domeniul protecției mediului decât în Elveția. De asemenea, Elveția dispune de un potențial important și anume de specialiști cu înaltă calificare. Cred că nu există cineva care să nu fi auzit de calitatea ceasurilor elvețiene, a medicamentelor, produselor cosmetice, ciocolatei elvețiene ș.a.m.d.  Toate acestea constituie o bază care justifică afirmația că Vivasan oferă produse de înaltă calitate la un preț corect.

Care este filosofia producției companiei Vivasan?

  1. Evoluția veniturilor existente
  2. Producție conform standardelor GMP
  3. Elaborarea unor produse noi, mai eficiente, pentru întreținerea sănătății și prosperității clienților noștri, cu ajutorul unor materiale ecologice și naturale.
  4. Natura ne ajută, de aceea evităm utilizarea substanțelor modificate genetic sau sintetice și chimice. Noi utilizăm cu precădere conservanți naturali.

Disponibilitatea biologică este principala prioritate a filosofiei noastre.

Știați că în Elveția există una dintre profesiile din vechime – și anume „Drogisten“, care înseamnă comerciant de produse farmaceutice și de parfumerie-galanterie?

Acești specialiști au fost instruiți și au susținut examene de stat pentru specializarea menționată, după care li s-a conferit dreptul de a inventa în mod independent produse pe bază de plante și ierburi medicinale pe care să le vândă. Cunoștințele acestor specialiști au la bază utilizarea rețetelor precursorilor lor. Astfel obținem acces la o tradiție de câteva sute de ani. Compania noastră utilizează cu succes aceste cunoștințe în producție. La baza fabricării produselor VIVASAN stau rețetele vechi îmbinate cu tehnologiile moderne de ultimă generație.
Tehnologiile moderne presupun producția de preparate conforme cu standardele GMP. Această producție este verificată de autoritatea statului elvețian – Swissmedic. GMP înseamnă că se efectuează un control al tuturor etapelor de producție, inclusiv un control asupra materiilor prime – de la semințe și până la recoltă. Se permite doar utilizarea în exclusivitate a componentelor vegetale ecologice atent selecționate.
Astfel, dacă achiziționați un produs de-al nostru, puteți fi siguri că acesta a fost obținut în conformitate cu cele mai riguroase standarde și norme.
Calitatea produselor se referă nu numai la procesul de producție și de ambalare, ci și la cantitatea substanțelor active utilizate în produs, adică la biodisponibilitate. Când nivelul biodisponibilității produsului este scăzut, organismul nostru asimilează o cantitate foarte redusă de substanțe active din produsul respectiv.
În ultimii ani compania Vivasan a efectuat o activitate de cercetare intensă împreună cu partenerii săi în vederea atingerii unui nivel ridicat de biodisponibilitate a produselor noastre. S-a obținut un efect maxim datorită celor mai noi tehnologii și rețete brevetate.
Vă invit într-o călătorie în lumea captivantă cuprinsă în catalogul Vivasan, unde veți descoperi cu siguranță toate lucrurile de care aveți nevoie.

Thomas Göttfried – Fondatorul companiei Vivasan