Fiecare pixel conteaza

Echipa Arsenal

a
Creative Director & Partner

Tiberiu Marinescu

Pe pânza business-ului, culoarea cu care pictează este atitudinea. Doar de aici încolo consideră că se sfârșește automatismul și începe creația. Afirmă cu încăpățânare că la începutul tuturor lucrurilor stă întrebarea „de ce?”. Ca orice raționalist care se respectă, este stângaci și în sinea sa este un visător.

Director Resurse & Clienti

Marina Mareș

Încă din toamna lui ’98, Marina veghează la buna funcționare Arsenal. Asemenea lui Tiberiu, este cea mai veche componentă a echipei Arsenal și plănuiește să monitorizeze furnizorii companiei pentru cel puțin încă 130 de ani. Are vreo 4 telefoane, la care îi face plăcere să răspundă și să vorbească cât mai mult. Mare consumatoare de ceai!

Art Director

Patricia Grigore

Cel mai tânăr membru al echipei Arsenal! Îi place să fure… meserie și o face bine. Învață repede și cu folos, fiind o piesă de bază în angrenajul Arsenal. Se adaptează foarte bine la orice sarcină primită, fie că e vorba de un nou proiect Web ori de o grafică prețioasă realizată în creion și tuș. Prietenă bună cu Facebook-ul și YouTube-ul!

Leader Departament Tehnic

Sorin Mihalache

Cine nu are un înțelept, să-și cumpere! Noi îl avem pe Sorin! Vârstincul echipei, este lângă Arsenal din 2001, pe cand Cutter-Plotter-ul de-abia ajunsese în Pitesti iar Hi-Q si Backstreet Boys erau în vogă. Este un excelent meseriaș dar și un fin “gentleman”, exemplu de respect și colegialitate. Avid devorator de istorie, literatură și sport! Are o mătușă în Filipine.

Senior Graphic Designer

Sorin Cucu

Este cel care demonstrează faptul că o contradicție aduce progres: poți fi neașteptat de creativ și, în același timp, precis ca un ceasornicar. Sfătos și vag arogant precum un șaman, te surprinde de fiecare dată cu soluții care caută limitele pe de o parte și care sunt extrem de solide, pe de altă parte.

Photograph

Cătălin Eremia

Într-o lume gri, el este cel care fotografiază ineditul, frumosul, atitudinea și tot ce este viu. Daca vrei o poză, există acum smartphone. Dacă vrei un portret, dacă vrei să vezi sufletul dintr-o piatră, există Eremia. Azi e în Maroc, ieri trăgea cadre prin Pirinei iar mâine are programată o ședință foto de produs, cu diamante.